Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick ångest efter att jag publicerade detta

Egentligen lever jag ett helt perfekt och lyckligt liv
Jag har en del vänner
även om jag för tillfället studerar vid annan ort

Jag har en utbildning och lever ett skötsamt liv
Jag har en familj

Men ändå känner jag ibland att det är någonting som saknas
Vad kan det vara? Det är svårt att sätta finger på det
Ibland tycker jag synd om mig och spenderar mycket åt att reflektera och känna ångest. Ibland känner jag skam
Sådana stunder vill jag gärna slippa

Idag mår jag bra
Det har jag gjort de senaste dagarna

Varför skriver jag detta?
Därför att jag precis har registrerat mig här och vill publicera något
Jag vill se hur många som läser min text
Jag kanske till och med får en kommentar eller en applåd
Vem vet, imorgon kanske regnet faller
Men vad gör det, vi har ju hela livet framför oss




Fri vers av Plockabär
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-24 00:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tror du att det kan vara ett andligt behov som gör sig gällande?

Och välkommen till poeter.se!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Plockabär