Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver min sista dikt nu med mina egna tårar




Jag behövde Dig

men Du

Du - struntade i mig


Jag fick inte ens

träffa Dig

höra Dig

se Dig


ändå


Jag har under alla dessa

långa, långa år

älskat Dig

utan att träffa Dig

utan att kyssa Dig

utan att röra Dig


Jag älskar Dig

med mina tankar

Jag älskar Dig

med mina ord

men ändå

Jag älskar Dig


Hjärtat blöder

och

Själen dör


Jag skriver min sista dikt nu

med mina egna tårar . . .













Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 776 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-24 15:35



Bookmark and Share


    mr cloud
behöver jag skriva något mer....

fantastiskt !

"Jag älskar Dig

med mina tankar

Jag älskar Dig

med mina ord

men ändå

Jag älskar Dig"
2008-08-02

  Elaine.S VIP
Oerhört smärtsam...
2008-07-26

  Heiven
känner igen längtan...

Den sista dikten är aldrig skriven stela...
med din kapacitet av känslor kan du skriva hur mycket som helst.

Kram på dig
2008-07-25

  genni VIP
Jag vill gärna läsa mer av dig....
2008-07-24

  Lejonhjärtas poesi
Tårfylld, berörande, skriv skriv!
2008-07-24

  Cadena
Åh... vackra tårar ... men hoppas , hoppas , att du en dag kan skriva också ur skratt.
2008-07-24

  anits VIP
Snälla du skriv inte dina
sista ord, forsätt att skriva
älskar att läsa det du skriver
om du slutar att skriva tar
mina tårar aldrig slut
2008-07-24

  friheten
Det får inte bli din sista dikt. Det är för sorliga denna dikt. Önskar jag kunde gör nåt!

*Kram till dig*
2008-07-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ont det gör att höra
VAD KAN JAG FÖR DIG
GÖRA, berätta, så skall
jag lyssna till detta!
2008-07-24

  Carola Zettergren
Ajaj...skriv inte dina sista ord...för då tar de ju aldrig slut...tårarna!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic