Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vore livet?

Vad vore livet utan solen?
Vad vore livet utan vatten?
Mörkt och törstigt!

Vad vore livet utan känslor?
Vad vore livet utan kyssar?
Tomt och ändlöst!

Vad vore livet utan regn?
Vad vore livet utan sommar?
torrt och tråkigt!

Vad vore livet utan kärlek?
Utan förälskelse?
Förtvinat!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 169 gånger
Publicerad 2008-07-24 22:41



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Så sant. Bra uppbyggt till slutklämmen som sätter dit pricken över i:et.
2008-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Bifalles.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria