Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var en gång glad

Jag var en gång glad
Jag var en gång rolig
Jag hade en gång hittat mig själv

Sen, med en Smäll
Försvann jag
Och jag bara föll
rakt ner i botten på allting

Jag försökte leva där nere
Men att alltid på något sätt leva ensam
Det är alltid någon som är gladare än mig

Att vara lycklig är svårt
Det är ett knep att skratta
Ordet "le" betyder inget längre

Efter alla dessa år
Jag vet mer än de flesta andra
Jag vet hur den mörka sidan ser ut

En gång i en dröm
Kom jag ihåg vem jag en gång var
Jag kom ihåg hur jag brukade skratta åt allting
Hur jag aldrig slutade le

Då var jag glad

En dag kom någon ner till min underjordiska hall
Inte för att hon hade blivit som mig
Nej
För att hon ville bli min vän

Hon tog min hand
Höll den och sade
Vill du bli min vän och komma tillbaka till ljuset?

Jag vill
Ifall du lovar att aldrig lämna mig
Och det gjorde hon.





Fri vers av sozara
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-25 10:58



Bookmark and Share


  Fiia
älskling, jah hade ingen aning om att du kände så?
asså shit, jah kände också så förut, att jah typ aldri skulle bli gla igen , men sen så brydde jah mej inte om de oh licksom bara släppte tage o tog ett nytt eller vah man säger oh nu eh jah lycklig. glöm bara bort allt som tynger dej licksom , även fast de låter svårt så är deh ju alltid värt ett försök :) oh jah e här nu, du kan lita på mej jag svär <33
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara