Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högtider.


Nu är det jul- i igen

Nu är det jul -i igen!

24-e december och 24 juli.

Redan oj vad det går fort hoppsan, hejsan.

Julgranen fram och jul bord.

Nu är det Jul -i igen!

7- e: juli högsommar.

14-e: juli Viktoria fyller år och Frankrikes nationaldag.

4-e : juli Amerikanska nationens födelse.

24-e juli pride festival

Högsommar-Bögsommar.

Barnens sommar.

Högsommar!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-25 11:22



Bookmark and Share


    sunnanvind
Du är så finurlig!Ler*...Applåd!
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin