Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse är ett beslut





Du lär dig att älska

genom

situationer

där

din förmåga att känna kärlek

sätts på prov



Om

Du har svårt att förlåta någon

kan Du nästa gång

Du talar med personen

låtsas att

det är hans eller hennes

sista dag i livet



Konsten att förlåta

är inte lätt

men

den går att utföra



Det första

Du måste förstå

är

att förlåtelse

inte är en känsla

utan

ett beslut



Du har kanske

suttit och väntat på

att en varm våg

av förlåtelse

ska skölja över dig

och

göra dig

fridfull och harmonisk till mods



Glöm det!



Förlåtelse är ett beslut




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 701 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-07-25 16:03



Bookmark and Share


  Ilona _L
Exakt så!
Jättebra skrivet!
2008-07-25

    vide
visdomsord att ta till sig... tack för dem!
2008-07-25

    Pearlan
Yes! Det stämmer så väl.. Bra uttryckt och förmedlat!
2008-07-25

    Miss Bea
Tack Stela, jag fick något tänkvärt med mig då jag läste din dikt. Jag ska bära den med mig i min vardag.

varmt
Miss Bea
2008-07-25

  anits VIP
En vacker och vemodig dikt
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic