Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"varmare än så här blir vi inte"

" - Det är typ sommar nu " sa du
med en 3,5:a åbro i handen och solen i nacken
tystnaden mellan oss kändes
som en lång reklampaus
mitt i en tårdrypande kärleksfilm
jag är för upptagen med att
trassla upp mina tovor i håret
för att märka att du rest på dig
för att märka att du för länge sedan
gått din väg

ja vår är det nog
och varmt
varmt nog för att blommorna skulle kunna blomma
varmt nog för att fåglarna skulle våga sig tillbaka
men inte varmt nog för oss
inte sommar

att hitta ett substitut för dig kommer ta en evighet
och jag har ingen evighet på mig
så det skulle vara hemskt bra
om du kunde komma hit ikväll

stryk mig över håret som du brukar
dra med tungan längst min hals
andas i mitt öra
rör vid mig tills jag skakar

som förut

och visst är det vår
visst är det varmare
men inte sommar

och varmare än såhär blir vi inte


/ Andersson Linn




Fri vers av instability
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-25 16:45



Bookmark and Share


  Blodros
..för mig en naken skildring av en relation
sista meningen säger allt.
gillar!
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

instability
instability