Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höstdrömmars natt

Aldrig så får man, väl den som man älskar ?

Aldrig så får man, väl den man har kär ?

Säg varför, varför har du mig bort lämnat.

Lämnat som ett vissnat löv, i höstvindens yr.

Sörjade hjärta, lägg dig att vila. Tro ej att vännen, har dig förlåtit.

Tro ej att vinterens iskalla kyla, har lämnat minnen från, den sommar du gömt.

Om jag fick vandra, fick vandra vid din sida. Sida vid sida, och hand uti hand.

Tänk om jag kunde få kyssa bort dina tårar. Tala med honom, om en höst drömmars natt.




Fri vers av instability
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

instability
instability