Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag se mig i spegeln igen?

Vi skulle bli så vackra du och jag..
Men taggtråden runt mitt hjärta
har fastnat, och nycklen har rostat sönder.
Vågar jag se mig i speglen igen?
Eller har du förstört den också?

/ Linn Andersson




Fri vers av instability
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 18:53



Bookmark and Share


    Issand. VIP
det var fint skriver :)
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

instability
instability