Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägra vara levande död!

Brinn så länge du lever.
Låt ingen få släcka din glöd.
Brinn så vi alla kan se dig.
Vägra vara levande död

/ Linn Andersson




Fri vers av instability
Läst 625 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-14 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

instability
instability