Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"..jag vaknade inatt med din smak på läpparna"

Jag tror det är bäst att vi sover ihop resten av kalendern
för även om vi somnar sent sover jag gott
med dina mjuka andetag och din närhetstörst över mitt hår

jag vaknade inatt med din smak på läpparna
och jag blev tvungen att

hålla tag i lakanet

för att liksom
inte...

....ramla ur sängen


/ Andersson Linn




Fri vers av instability
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-02 11:12



Bookmark and Share


  camillala
ah vad gullig
gillar början;D
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

instability
instability