Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter och kollar kontorsslaven Sigourney Weaver i "Working Girl " (1988) , Tror att det är än värre nu , i verklighetens USA.....


"Den amerikanska drömmen - En chimär" !

I USA har man inpräntat i folksjälen att Det ÄR Bara Att Slå sig fram, att gå över lik om det krävs, att Krypa för Rätt Personer, att vara Extremt Girig, att Strunta i Arbetskamraternas framgångar (i alla fall när det kommer till kritan),
att vara fullkomligt Hänsynslös, Att Sno Andras Ideér, särskilt underställdas mm .
I denna djungel jobbar sekreterare, administrativ personal, aktieagenter, ekonomipersonal mm i USA , och samma Mentalitet möter man inom dessa kretsar, även i Sverige numera ! Kvinnoförtrycker är Enormt, alla kvinnor ses, nästan, som potentiella horor, de kvinnor som inte accepterar detta får det mycket svårare i karriären, detta ÄR USA 2008 !!!
Det är, bl a, därför undertecknad HATAR USA !!!!.....




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-27 00:31



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Sign J E G. tror att de Goda krafterna dominerar i USA, hur kan då idel Krigshetsare vinna presidentvalen ? Med några få undantag....
2008-07-27

  Jack E. Gladh VIP
Jag tror vi har väldigt , väldigt mycket fördomar om U.S.A. i Sverige. En union på över 300 miljoner invånare innehar "allt och det mesta". Alltså även mycket självkritik o.s.v. I vårt land upprepar vi vårt "hat" till den staten som ett mantra. Att hata en nation ligger väl inte i tiden. Det är alltid människor det handlar om. På gott och på ont. Jag tror de goda krafterna ändå dominerar i U.S.A.
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska