Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattar ingenting

Du fattar inte ingenting
jag går nu
stänger tyst dörren bakom mig

Du har ingenting kvar

att älska

vänta på

att sakna

eller gå miste om

ingen relation att lappa ihop

 
Och där sitter du
i vardagsrummet framför TV:n
och har köpt popcorn




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 471 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-27 01:36



Bookmark and Share


  stefan.g
Så bra skriven, som i tydliga bilder framkallar....
2008-11-14

  friheten
Stark skriven
2008-11-09

  Bjarne Nordbö
Och jag har väntat på dig hela sommaren.
2008-08-30

  aol
oj fy tusan för likgiltighetens kalla ansikte vilken härli belysningspoesi
2008-08-11

  Rolando Furioso
Likgiltighet är alltid svår att förhålla sig till. Väl formulerad vardaglig dramatik.
2008-07-29

  Michaela Dutius
Underbart slut på en dikt som är bra rakt igenom
2008-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Vissa människor har svårt att ta in saker och ting.
De frågar hur man mår, man svarar att man längtar efter döden, och de säger: "Ha det bra!"
2008-07-27

    sunnanvind
Väl förmedlad känsla där en tomhet vilar över texten..mycket bra!
2008-07-27

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat...just där..just nu stark känsloförmedling!!!
2008-07-27

  Gunilla VIP
Du fattar inte ingenting

dubbel negation
skapar förväntan
om vad som komma skall.

Det slutgiltiga avskedet
negligeras, som om den
som lämnar aldrig haft någon
betydelse eller så är allt
redan sagt och bearbetat.

Upplever en resignerad
hopplöshet i slutraderna,
trots den kraftfulla början.

Igenkänning! Applåd!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie