Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterrim


med två timmar kvar
till semestern min
det bubblar i kroppen
av glädje och rim

nu ska det målas
och läsas och så
och badas i havet
när lust faller på

farväl fakturor
och e-post och fax
snart är det äntligen
hängmattedags






Fri vers av Pica pica
Läst 1333 gånger
Publicerad 2005-07-15 14:30



Bookmark and Share


  Jojo
Skönt att läsa om längtan till semestern!
Smittar lite...
2005-07-20

  mark
& hur få man dig till havet ...bara ;-) vad roligt att läsa lite glada toner... det smittar av sig liksom...
2005-07-20

    Mejja
Underbart längtansfyllt välkomnande till semestern!
Hoppas du får många finfina veckor med mycket av solens strålar där i goa hängmattan.
2005-07-15

  Ola Rydberg
Bra dikt
hoppas din semester
lever upp till förväntan
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica