Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

 

saknaden sipprar ut

sprider sig

tränger in igen

 

tar aldrig slut

 




Fri vers av undefined
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-31 17:52



Bookmark and Share


  friheten
Sant.
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

undefined