Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt Ragnarök





Havet mot himlen
Skogen lyser så grön

Träden susar med vinden
Ljudet av vinden omger
min hörsels sinnen
är lyhörda

Löven prasslar och vinden
den avtar sakta
Stilla stilla
nu är det stilla

Sluter ögonen och känner in
Ljuden
lukterna
livet
Runtomkring

Tystnad råder
när naturen vilar

Det är Sommar
Och strålarnas ljuskastare
Den värmer
och belyser våra
Liv





Fri vers av Fånga dagen
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-28 15:19



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
I navet av Ragnarök
finner du stillheten.
Finstämd dikt
om det sköna,
friden!
2008-07-31

    ej medlem längre
En finstämd vacker dikt... som heter ragnarök. En spännande kontrastverkan infinner sig
2008-07-29

    Nicklas VIP
Här trodde jag att jag skulle få läsa om en kamp mellan Jättar och midgårdsorm! Men istället så fann jag en mycket fin text.. =)
2008-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt namn på en plats.
Ragnarök är ju de asatroendes motsvarighet till Bibelns apokalyps.
Men din fina beskrivning är ju en skildring av en veritabel oas.
2008-07-28

  Elaine.S VIP
Läser och njuter av den rofyllda stämningen i dina ord...
2008-07-28

  Ellan
mmm fin och vacker text ....
2008-07-28

  Ordregnspoeten
Vad fint och stämningsfullt du skriver. Tror du haft det skönt under din semester från poeter.
2008-07-28

  anits VIP
Underbar vacker dikt
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen