Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen tycks veta..eller?


var hittar man???????????

Letar, letar, letar!
Var fan sitter samvetet
VAR??????????


vilken kroppsdel
VAR????????????

Finns inte ,andra skapar det,
känn dig skyldig,
känn dig skyldig,

Hjälper inte hur när vad
andra lånar, lånar,lånar

DIG!!!!!!

Du lånar, jag lånar.........vid behov



Vi är som böcker på ett bibliotek, men vissa sitter i hjärtat för alltid!!!!




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-07-30 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg