Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätten att välja

Alla föds med rätten att välja
Alla föds med friheten att forma sitt eget liv
Alla föds med föräldrar
Att ha föräldrar som bryr sig , eller kan bry sig, är olika

Hur föräldrar bryr sig är också olika

Anna föddes av föräldrar
som kanske brydde sig lite för mycket
Så mycket att hon inte kunde andas
Så mycket att hon blev deprimerad hemma
Så mycket att anna tyckte livet stod still
därhemma


Så mycket att hon inte sedan kunde värja sig
när tiden var inne, för de faror som lurade

Detta visste de inte
De gjorde sitt bästa
De hade sina skäl varför allt
blev som det blev
Men de brydde sig inte

Den känslan är dock
den viktigaste




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-07-31 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna