Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gåta

Du ska inte gråta
du ska vara arg
först då kan du förlåta.

Ty om du visar gränsen
så måste de förstå
att du är mycket värd ändå.

Så fortsätt reagera
på allt du känner är fel
och alla också kan ta del

av dina erfarenheter
som mer än guld är värda
och enda sättet att härda

din spröda innersta själ
och tro att livet vill dig väl

även om dagen nu känns karg.

Fortsätt om du känner
du vill vara arg!

Så kan du sen förlåta.
En del av livets gåta.




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-31 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna