Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min horisont!

Jag landar
jag krashlandar
eller mjuklandar
nja, något mitt emellan

Titta in i min själ
om du vill mig väl
annars låt mig vara och
mig den erfarenheten bespara

Efter år av kamp och flykt
efter år av långsamt förtryck
har jag landat
i gott och blandat

Mina ögon kan se
Mina öron kan höra
Mina hud kan känna
Nu vet jag vad jag vill göra

Jag vill uppleva livet
från min horisont!!




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-31 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna