Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Sol

Kära sol
lys på mig
så att jag
kan blända dig ( inte solen då ... )

Kära måne
titta på mig
så jag får silverstänk
i håret från dig

Kära jord
få mig förstå
att jag just är en del
av dig ändå

Kära Nästa
ta min hand
när jag ser på dig
och du gråter lite grand

Kära vänner
känn min sorg
att ni inte
bor i Göteborg

Kära Du
var är du nu
så jag kan bara
vara vara

Kära Jesus
låt mig känna
allt du ville
lite grand...







Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-31 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna