Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it's all the streets you crossed not so long ago


totalvägra (sexton år, skitförbannad och bitter)

vi behöver alla lite
aktiv dödshjälp
när vi inser att vi bara är
parenteser
i historien



finns det någon som kan ge mig
stjärnbilderna
dit och tillbaks
& jag har alltid önskat mig
en rockpoet en
storebror eller bara lite
sodomi och incest

för jag har läst bibeln
baklänges
utan att finna
gud eller
mig själv



men jag har aldrig vetat
vad jag vill
jag kan inte ens bestämma
om jag vill vara
homo eller hetero
så jag kombinerar


varför dras jag till
allt som är tabu?



(mitt favoritord
näst efter cp
är
get)



livet kraschlandar i tvillingtornen
& vi målar himlen lila
bara för att testa gränserna






jag är bara lycklig
när mitt hår är perfekt




Fri vers av gnupung
Läst 719 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-07-31 20:28



Bookmark and Share


  Jonas Rudberg
Hela dikten är väldigt bra. Kanske den första strofen allra bäst (men jag vill hellre ha livshjälp!)

Den näst sista är en egen dikt i sig själv tycker jag.
2008-12-13

    Tazara
det bästa:
vi behöver alla lite
aktiv dödshjälp
när vi inser att vi bara är
paranteser
i historien
:) det är ju så sant.
2008-08-10

  Carola Zettergren
Djädrar i min själ så suveränt bra poetat!!!!Applåder i hundratal!!!
2008-08-07

  Patrik M/nsson
du är så jävla rätt på och egen stilig att jag gillar ditt sätt och form med vilka du uttrycker dig i dinna texter,utan att bli invecklad så ville jag säja att du har de mest intresanta, abstrakta texter som jag någonsin kommit över, tack
2008-08-04

  Carl Thomas
HAHAHA, du är grymt emo emu! Men jävligt bra!
2008-08-01

  P-M Lundberg
Håller definitvt inte md dig men berömmer ditt sätt att väcka tanken på...
2008-08-01

  Mabola
Det här... gillar jag ordentligt.
Snyggt skrivet! Applåd, förstås.
2008-08-01

    deb8
Kaxigt och fräscht på ett sätt som bara unga kan få till det. Det krävs nog ett stort ego för att kunna vara så fri i sina formuleringar och bara "speak your mind" liksom. Gillar det skarpt och tycker det behövs som en uppryckning ur tillvaron.
2008-08-01

  julia.s
du skriver verkligen bra. många applåder till dig.
2008-08-01

  Ulf Popeno
Nja, jag tror nog att ditt favoritord är "Jag" och på andra plats "mig".
2008-08-01

  Teresia Ridell
Gillar skarpt !
Jäklar snyggt du får till det på ett udda, lysande sätt !
Näst sista stycket är suveränt !!!
2008-08-01

    eventualiteter
haha. get.

du är mucho duktig, emy.
2008-08-01

  mayhem and order
me like! snygga ordföljder och ambivalent skör-rak ton.
älskar avighet och mitt plock ur texten är detta:

"livet kraschlandar i tvillingtornen
& vi målar himlen lila
bara för att testa gränserna"

skönt kaxigt!
handklapp handklapp
2008-08-01

  Mats Henricson
2 000-tals-stuk på denna, gillar det skarpt , en väckarklocka för gamla rebeller......
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

gnupung