Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... min sommar 2008 ...


Tänk om!

Den här sommaren blir bara en transportsträcka
trots all värme
all skönhet
alla vackra himlar
allt det gröna gräset att gå barfota i
det kalla vattnet som omsluter min kropp
boden där jag ligger och lyssnar på Sommarvärden
Tänk om också jag finge
prata poetiskt och spela musik
t ex Summertime med Billie Holiday eller
Ella Fitzgerald och Louis Armstrong
- tänk om -
och göra det lika bra som Lars Winnerbäck!




Övriga genrer av annaregina
Läst 668 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-31 21:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Önska på!
Om Du fick prata på
Då skulle vi lyssna så!
*******************
2008-08-02

  anits VIP
Drömmar som kanske en
dag blir sann
2008-08-02

  Bibbi VIP
Varför inte?
En stark önskan når alltid sitt mål står det i Den Heliga Boken.
Eller så blir det något ännu bättre...
Eller "är det en dröm så låt mig få drömma" sjöng romerpastorn G. Smith.
Tack för denna hoppfulla och levande berättelse som om man vore där.
Applåd och bokmärke!
2008-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Om jag hade ett sommarpratarprogram skulle jag spela Zarah Leander, Joy Division, Lustans Lakejer, Gary Numan, John Foxx, Sisters of Mercy, Leonard Cohen, Ultravox, Marlene Dietrich och mycket annat.

Hela livet är, som jag ser det, en transportsträcka.
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina