Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ego

Mitt ego var skadat
Mitt ego blev helt
av Det,

Det som är allt
Det finns
jag bara smalt

Mitt ego var skadat
Mitt egon blev helt
av det

Det som hände
var mina tankar

tog en vändning
mitt hjärta bankar

tog en vändning
till det goda

utan ände
tankar frodas

blir till ord
blir till visor

och från sången
strömmar rosor

till Alltet
jag ser

kommer in
Jag ber...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-01 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna