Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildbevis på mitt vis



jag är ett blank blad
i mitt skrivna

men jag gillar konst också

pulver i små högar
bildar stora hinder

jag har inte kommigt till mål
har aldrig nått score

men jag klättrar djärvt

jag vet att jag kan
det är drivet i mig

konsten också

allt kan flyta bort
när jag drunknar i en 6:a

jag får höra vilka trasiga bilder
min stopfer framkallar

men så är jag nu
inte helt hel än




men nån gång
är bättre

än ingen gång





Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 759 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-02 18:49



Bookmark and Share


  bögpoesi
you speak!
2008-10-24

  Bjarne Nordbö
pulver i små högar
bildar stora hinder

Skriver under på det. Jävligt stora. Leder ofta till fängelse intitutioner och död.
2008-10-04

  particularlyme
oj det blev lite fel på "kritikpoolen" aja, orkar inte göra om.

men "oj" är precis vad jag får för känsla när jag läser texten. Känslan är på topp i texten.
2008-09-28

  particularlyme
oj
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ