Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jag är en envis, halvfet bitch är väl det enda som inte förändras med mig. Förlåt för det, du ko

Om du bara visste
hur mycket du egentligen betytt för mig
Jag tror att det gått två år
sedan vi möttes
det var väl augusti eller nåt
och jag var en kortklippt halvbrunett som älskade neon

Nu är jag en kortklippt halvblondin som hatar neon
och allt som kan få mig att synas
Jag vill vara min egen utan att väcka uppståndelse
Jag har förändrats så mycket

Jag tror att jag sprudlade av glädje då
jag levde på solljus och leenden
jag var inte hålögd
jag trodde på något naivt sätt på kärleken

Jag var fjorton år då
Nu är jag sexton
och har passerat så många gränser
att jag knappt vet hur oskyldig stavas

För de har alla förändrat mig med sina händer och dofter
Jag är hård som sten och förvirrad till döden
och jag inser bittert
att alla verkar försvinna för eller senare

men vet du?
dina ord för mig tillbaka
till augustidagar 2006
och blixtrar av neonrosa flashar förbi min näthinna

J a g ä l s k a r d i g




Fri vers av Dear Prudence
Läst 776 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-08-02 21:15



Bookmark and Share


  greajt
å så.... helt....
obeskrivligt bra,
älskarälskar texten
2009-01-18

  dead_prez
fantastiskt dikt
2009-01-07

    Suicide
Kommentar nummer 11, (tror jag) men i alla fall, väldigt bra skrivet och jag gillar takten i texten.
2008-08-20

    mr cloud
underbar .

*det behövs inte sägas något mer*
2008-08-03

  Junibarn
Hoho, grattis till den där grejen. Att den ligger lite på läsvärda eller mest lästa eller vad det heter. Den är bra, välförtjänt.
2008-08-03

  J A Nicander
Vackra minnen som också vittnar om smärta i sakna tvåsamheten.
2008-08-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Helt klart en mysig text!
2008-08-03

  inutimonster
åh vad fint, ger mig egna minnesbilder där bland dina!
2008-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Och jag älskar ditt ordval.
2008-08-02

  julia.s
åh, en känsla av igenkänning susar igenom mig när jag läser det här.
riktigt bra skrivet.
jag vet hur det känns.
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Dear Prudence