Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du gör så ont visste jag inte













Sitter här på stolen och tänker
på att ge mig av
Ge mig av till en vacker

naturskön plats där hjärtat
gör mindre ont

Där kärleken gör mig mindre påmind
om dig för mig


Att gör ont när hjärtat brinner
Det kan jag skriva under på

så sant som det är sagt och skrivet
Jag vill rymma iväg gömma mig
för dessa känslor

För dessa känslor tar all energi för mig
när du säger att du älskar mig
På långt avstånd
gör det saken bara ännu värre

Då känns längtan
som en tung sten i mitt hjärta

Det är ensamt nu
Det är ödsligt
Samtidigt som
sommaren är här
ett bra tag till

Kan jag få
Lite pause nu
från smärtan som du
åsamkar mig


Att kärlek kunde göra så
ont hade jag glömt bort

Orkar jag vågar
jag en gång till
Släppa in kärleken
in i mitt hjärta på allvar'

Gör väntan?
kärleken större

Gör avståndet mellan 2 älskande
större ännu större

Blir kärleken större
Vid lång längtan
och väntan?








Fri vers av Fånga dagen
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-03 11:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänk att kärleken
gör så ont det visste
inte jag heller
2008-08-03

  julia.s
jag älskar titeln.
2008-08-03

  Cris
*burr*

Ja ibland vill man bara gömma sig för sådana känslor
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen