Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unna mig det lilla jag har

Det regnar lätt i parken
tar på mitt regnskydd jag har

Jag vandrar vidare i parken
ser du tittar på mig

jag vet du vill ha mitt regnskydd
du vill slita av det med ens

Snälla unna mig mitt regnskydd
det har jag förtjänat så

jag köpte det i affären
tillsammans med Wrigley´s tuggummi två

man fick ett regnskydd på köpet
jag tyckte det lät bra

så unna mig mitt regnskydd
dett passar just nu att ha

Så vill du snälla unna mig
det lilla som jag har

så unnar jag dig allt
som du förtjänar idag ...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna