Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog men ej min själ

Mina känslor du lockade fram
mina känslor du pockade på

så innerligt var ditt leende
så innerlig var din önskan

så kom jag till dig du vet
som trodde du önskade det

du sa du var ägnad för framtiden
jag sa vi kan väl skapa den här

du sa du ville vidare vidare
jag sa , säg bara när, säg bara när

jag litade så starkt på dig
jag trodde du menade orden

men det var, som alla andra med dig
och alla ofullkomliga varelser på jorden ...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-03 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna