Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektra

Kväll efter kväll finns
tv och video

och telefon och dator
med Youtube och Face Book

Men var är du nu
och alla tankar om livet

Apparater och apparater
stora som små

får liv i verkligheten
då och då

De tittar och lyssnar
på dig intresserat

men tillbakarespons på vad du sagt
finns ej refererat

Du får leta och leta
och anstränga själen

och tänka och tänka
så blir det en god gärning

Då söker du dig ut
till hemligheten i naturen

och tittar på alla
de konstiga djuren

På dig och på mig
och på allt som finns där

så tänker du stilla
"vad bra jag har det här " .




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-03 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna