Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har insett något. Jag har aldrig haft en idol i hela mitt liv. Nu har jag en. Han är poet och han är bäst. Daniel Boyacioglu, du inspirerar mig.

 Detta ska läsas Poetry Slam.




Politikskit.

För att ta upp, logiken, i politiken. Söker jag mosade kattrester i skrumpna avlägsna diken. I bilen sitter pilen mot Fredrik Reinfeldts rostande tiara, svara: vart tog katten vägen? I diket ligger liket. Om jag hade haft hade haft en katt. Skulle jag stängt dörren. För logiken i politiken, är att man får räkna med lite kattmos i skrumpna avläsna diken.




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 18:22



Bookmark and Share


    vemod
ååå vad jag vill höra dig läsa denna!
2008-08-05

    ej medlem längre
Ser en skön antydan till härligt kulsprutesmatter i denna text. Men Poetry Slam skulle jag aldrig själv våga mig på. Dels för att mina texter nog inte passar för det, men framförallt för att jag är för feg och aldrig någonsin skulle våga ställa mig på en scen...
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e