vi är osams mest hela tiden - jag och mig själv" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi är osams mest hela tiden - jag och mig själv


något av det svåraste som finns

 

 

är att finna en Vän

i sig själv

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-08 19:51



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Att finna Harmoni... i sej själv, hmmm...
Ibland tror jag att jag har alla mina åldrar
inom mej som årsringarna i ett träd.
Ibland känns det som att jag har en
enorm ogråten gråt... som sitter djupt
in i "livsträdet".
Alla ens åldrar kanske längtar efter
Stillhet... & få uttrycka allt behövs
komma ut, som aldrig fick säjas
eller visas.....
Det är det som är äkta Kärlek
till sej själv: att Tillåta Hela Sej Själv.
Och sen behövs nog att bli Sedd & Älskad
av en annan människa också.

Några tankar som kom...
2008-10-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Man är kanske
för nära, efter
en paus, brukar
man hitta en
bra väg... Igen!
2008-10-08

  Lyckohäxan Enediel
Ja både det svåraste men ändå kanske det viktigaste...det är ju inte så skönt att somna med en ovän precis...;)
2008-10-08

  friheten
Ja, det är det faktiskt!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol