Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorg i hjärtat

Ett samarbete
som förvann

min sorg i hjärtat
det blev till slut

Vi jobbade
och jobbade

så missförstod vi
varandra

Allt som byggts upp
försvann över en natt

Varför är det så svårt
att kommunicera

kanske därför

därför

man inte vill kommunicera'
inte vill längre

därför

försvann ni
över en dag

borta som döda

död eller befruktning
sorg eller glädje

jag saknar
allt detta

ändå

trots alla hårda ord

försoning
läs min försoningsdikt

snälla

utan hårda ord
eller torkade tårar.




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 23:05



Bookmark and Share


    UhmKaj
Bravo! :D
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna