Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fader Vår som är i himmelen




Idag ligger DU och är Varm
utan ondo

Igår låg Du i isbitar


© Emilia Berg
2008-08-03




Fri vers av Emilia Berg
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 00:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kan det kännas ibland
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg