Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lossa banden

Lossa banden som jag knutit
hårt till det förflutna

Lossa banden som jag knutit
fast omkring min stolthet

Lossa banden som jag knutit
tätt runt min person

Lossa banden
Släpp fram livet




Fri vers av Martina Östlin
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 14:55



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Lossa banden som jag knutit
hårt till det förflutna

Lossa banden som jag knutit
fast omkring min stolthet "

Underbart skrivet!
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin