Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK ÄR



att se med andras ögon


KÄRLEK ÄR

inte bara

att gå

hand i hand


DET ÄR

att hålla varandras händer

vad

som än sker


DÄR

det inte finns någonting

att kämpa för

- finns heller ingen styrka


KÄRLEK ÄR ...










Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 553 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-08-04 18:32



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Ja det stämmer verkligen många flyr när det blåser storm det har jag fått erfara i mitt liv blev lämnad pga av att jag är sjuk av mitt ex
2008-08-08

  papessa
om människor förstod vad kärlek var skulle nog världen bli en bättre värld
2008-08-05

    Herr Ångest
Fint, nästan som en psalm..
2008-08-04

  fågel grå
Kärlek Är..
2008-08-04

  friheten
Väldig bra och vacker skriven!
2008-08-04

  Jean-Michel Orblin
Ett givande och tagande är kärlek
2008-08-04

  J A Nicander
Väldigt vackert!
2008-08-04

  Quasimodo
Ja kärleken är mycket och med många ansikten och språk för den, här ger du oss ett !!!
2008-08-04

  devilsangel
Ja så är kärlek...vad fint skrivet
2008-08-04

    ej medlem längre
Din dikt trevar sig fram för att förstå kärleken.. och gör det bra... Men varför gör det då så ont ibland... Det finns så oändligt mkt att säga om kärleken.. den är så viktig..
"Äkta kärlek får oss att växa som människor.... av den oäkta krymper vi." Det var en definition jag en gång hörde ... och ju mer jag sett desto mer inser jag att det ligger mkt i detta.
2008-08-04

  anits VIP
Vackra ord
Kärlek är
lite vemodigt
känns ändå
texten
2008-08-04

  Havsbris
;o)

kärleken är... ja!
aldrig för mycket
för att kunna döda sig själv
eller andres kärlek, om det
bara är
och finns i huvudtaget ...

vackert girly ,o)
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic