Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^^


börja inte gråta.

jag vill inte gråta, jag ska inte gråta
inte visa känslor för honom
inte igen..

och om jag gråter, är det för glädjen
för lyckan som så lätt försvinner.
likasom mina drömmar

stadig, håll dej stadig
blicken uppåt och bara gå.
gå förbi honom, visa honom allt det han
visade dej

men när jag gått förbi honom så
känns det som jag tappade något påvägen.
stolthet? modet? andan?
nej, jag tappade en tår.


med gråten i halsen går jag inte förbi honom,
jag springer.
med gråten i halsen springer jag hjälplös
förbi honom.. och lämnar det som han inte är värd..
en tår.




Fri vers av RebeccaK
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-08-04 22:53



Bookmark and Share


  honeyhoney
Jättefin text måste jag säga. De är aldrig värda tårarna efteråt, men alltid kommer dom ändå.
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

RebeccaK
RebeccaK