Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det regnar ibland med vattenpussar.


Regn-kram- cykel -vatten -puss-dans!

 

Regn för att det regnar.

Kram för att det kramar.

Cykel för att det cyklar.

Vatten för att det vattenpussar.

Puss föra att det pussar.

Dans för att det dansar.

När det regnar kramar jag folk,

cyklar och pussar allehanda ting såsom,

 människor, hundar, grisar andra djur, träd med mera!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 498 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-05 10:20



Bookmark and Share


  Bissen
Regn-kraaaaaaaam och vattenpuss =)
2008-08-05

    Bodil Sandberg
hii vilken härlig kramisdikt..jag blir så innerligen glaaaaa!!
2008-08-05

  DanSan
***********************

hahaha . . . Detta var mig en
underbar ord - smek - lek. . .
befriande skön läsning!

*APPLÅDER*

***********************
2008-08-05

  anits VIP
Härlig och fyndig text
2008-08-05

  mayhem and order
Söt text med bra form. Bra!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin