Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite filosofi... Skrev denna ca för väldigt länge sedan...


Livets Puls

Jag satt och tittade
på fåglarna på stranden
de reste sig och svingade sig upp och ner
i luftens sköna rymnd

och jag önskade att jag var fri
och jag önskade att jag kunde flyga
över alla takåsar
och alla gator och hus

Där kunde jag se den lille gråta
där kunde jag se att livets gåta
inte löses över en natt

Nej livets puls kan bara slå
i varje människas blod

I Livets Bok

Och jag önskade
att jorden blev en pärla
bland alla andra himlakroppar
som snurrar runt i universums ljus

Där kunde jag se den lille gråta
där kunde jag se att livets gåta
inte löses över en natt

Nej livets puls kan bara slå
i varje människas blod

I Livets Bok




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-05 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna