Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag loggade aldrig ut

Nej, jag loggade aldrig ut!
För så länge jag är online kan jag hålla koll på världen.
Så länge jag är online, är jag med och räknas.
Nej, jag loggar aldrig ut...
För så länge jag är online har jag dig nära!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-05 23:10



Bookmark and Share


    Isil
"Nej, jag loggar aldrig ut...
För så länge jag är online har jag dig nära!"

haha, så där känner jag exakt precis NU. Skitbra.
2008-08-11

    Nicklas VIP
Så nära, ändock så långt borta. Brukar jag kalla det.

bra skrivet!
2008-08-05

    Jojjan
Jag med! Eller ja....äsch, applåd :)
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy