Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbrott

Värker i mitt hjärta
Hotar att sprängas
Låt mej slippa denna oro
Låt mej vila i din famn
Säg att du vill

Det bubblar i min hals
Blir svårt att andas
Ögonen förblindas
Allt blir som en dimma
Där bakom tårarna

Släpper lös allt
Vill skrika
Skriket hörs högt
Ljudlöst i mina öron
Studsar och kommer åter

Väck mej med ditt leende
Le mot mej
Se på mej
Med dina glittrande ögon
Lev med mej.




Fri vers av Off white winterpale
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-06 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Off white winterpale
Off white winterpale