Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns inga ord för att beskriva Min Lycka i livet.. Orden ter sig på en gång för enkla.


Älskade

När du ler
Fördunklas solen
När du ser på mej
Strålar mitt hjärta

Du är underbar
Underbart vacker
Din själ strålar
Ikapp med dina ögon

Älskade
Du är mitt ljus
Älskade
Du är min lycka

Kom ta min hand
Lev med mig
Sitt här med mig
Och stilla se på månens resa

Dessa ord ter sig för enkla
Kan inte beskriva
Hur underbar
Du är mitt hjärta

De är inte ens nära
Att snudda vid
Hur jag känner för dig
Obeskrivligt underbart

Lev vid min sida

Sitt här med mig

Jag älskar dig

Älskade..




Fri vers av Off white winterpale
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-08 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Off white winterpale
Off white winterpale