Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han.


Mitt Hjärtas Prins

Mitt hjärtas prins
Han..
Som min själ föll för
Och fortfarande ligger
Hjälplöst orkeslöst fast

Vill inte resa mej
Trevar mej fram
Jag sjunker ner under ytan
Golvet omsluter mej
Tar tag i mej
Bäddar in mej

Har ett ljus i fönster
Brinner natt som dag
Som en vägvisare
Som en önskan
Som ett hopp
Som jag inte vågar tro på

Men ändå ett hopp.
En liten tro
En stark obeskrivlig önskan
Men vågar inte hoppas för mycket
På ett mirakel

Mitt Hjärtas Prins




Fri vers av Off white winterpale
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-11 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Off white winterpale
Off white winterpale