Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge hopp för att sedan stjäla det åter


9 Augusti


Den 9 augusti
var dagen då jag dog
Den dagen
Då världen försvann
Den dagen du försvann från mej


Ord om hopp
Ord om varm vänskap
du grodde
men orden var betydelselösa
Utan djup


Känner mig som knappt din bekant
som du av artighet byter ord med
tvärt emot vad du sa
Är inte din nära vän
det du tydligt visar


Är ingen någonstans i utkanten
av ditt synfält
Ingen du vill ha nära
inte ens som vän
Ingenting




Fri vers av Off white winterpale
Läst 299 gånger
Publicerad 2008-09-09 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Off white winterpale
Off white winterpale