Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rude Billy

Jag är bara blanksteg och tomma ord.
Ett hav fyllt med ofullständighet, ett hjärta som bankar men är helt utan mod!

Jag är tomhet och svaghet.
Jag är ilska och jag är hat.
Jag är kölden och jag är isen.

Jag är kniven som skär djupare,
bakterien som infekterar.
Jag är infarkten som ger den sista stöten.

Allt jag gör är fel och det jag lyckas med är obefintligt.

Blanskteg och tomma ord.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 625 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-06 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blanksteg och tomma ord...Ja, så kan det sannerligen kännas ibland. Men till diktjaget vill jag säga: ha förtröstan. Det vänder. Och smärtan varar trots allt inte för Evigt, även om jag mycket väl vet att det kan kännas så...(Vet inte riktigt om jag borde "applådera" denna text, så istället får du nöja dig med min Uppskattning...).
2009-04-02

  Mats Henricson
Grymt Bra ! Ironi På Hög Nivå ! Bokmärker !
2008-08-09

    ej medlem längre
hård. det är det rätta ordet. väldigt bra
2008-08-09

  Carola Zettergren
Ajaj...mycket snyggt poetat!!!
2008-08-09

    Nicklas VIP
Starkt och smärtsamt.

Men jag har ändå svårt att tro att du är allt det där hemska..!
2008-08-09

  Mona*
Tungt det här, om hur man kan känna. Så småningom fylls orden, när battererna är laddade.
2008-08-07

  Lilla My* VIP
Text som känns stark!!!
"Jag är bara blanksteg och tomma ord"
Kanonrad!!!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy