Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten fundering innan läggdags....


Förälskelsens risk är att ....

 

....man börjar drömma

drömmar startar förväntningar

förväntningar ger besvikelser

när drömmen ändå var min från början

 

Så jag säger till mig själv (ännu en gång)

-Lilla du, ta emot det du får! (och bara det)




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-06 22:15



Bookmark and Share


  Helene Månsson
denna bokmärkes och ska läsas många gånger! /Helene
2008-08-11

  inutimonster
sådär klok är aldrig jag innan läggdags! gillar det!
2008-08-08

  Mona*
Jo, jag har nog lika dana funderingar vid läggdags...
2008-08-07

  noname_realmind
Ja... besvikelser och krasade drömmar gör ONT i själen...
Bättre vara glad för det man får!

(men inte låta sig utnyttjas av andras självcentrerade syften, då är det bättre att gå...)
2008-08-07

  papessa
förälskelsen är så sårbar....
2008-08-07

  Quasimodo
Levnadsklokt och med varat i nuet !!!!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP