Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmen besökte du mig igen










I drömmen jag var igen där jag mötte dig
Du som förstört och störtat min själ och
delat mitt hjärta mitt itu

Jag kom till ert hus där du och din nya kvinna
bodde nu jag gick igenom era rum
Jag hittade i drömmen en övergiven
liten hundvalp ståendes i badrummet
med svansen mellan benen

Jag öppnade dörrar till rummen i huset

Tills slut kom jag till erat kök
Jag steg in och där
var det ett
fint kök och allt var i trä
Det var då som smärtan kom
då jag skrek rakt ut
allt fick du
som inte jag fick
Jag ville förstöra dessa
skåpdörrar visa att jag gjort
avtryck för min avsky mot er

Tog mina nycklar och jag rispade
hårt hårt i träet jag bara ville förstöra
och ge igen för allt illa du gjort mig
Jag har väntat länge nu på att du skulle
be om förlåtelse för all smärta du orsakat mig
Men du kommer aldrig
Det är då vreden och
ilskan rasar inom mig

Plötsligt väcks jag ur den djupa drömmen
telefonen ringer gång på gång
Det är meningen att jag ska
avbryta den hemska drömmen om dig
som krossa mitt hjärta

Många gånger tror jag att jag kommit
över dig men så dyker du upp i mina drömmar
och blir levande igen

Jag vill inte att du hemsöker
mig nått mera
Jag vill inte att du
ska ha en plats i mitt
hjärta längre

Jag vill få lyft under vingarna igen
Jag vill känna mig levande igen
utan dagar av ständig oro

Ge mig fri




Fri vers av Fånga dagen
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-06 23:23



Bookmark and Share


  Regular
känner med dig :-(
Men bra skildrat och skriven med känsla som gör att man rycks med...och det gör även känslorna
2008-08-07

  anits VIP
Fint skrivit
känner igen mig
i din text
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen