Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än ord om kärlek

Det är ditt syre som får mitt hjärta att pumpa
Det är dina tankar som får det att slå
Det är din kärlek som ger det en personlighet
Och det är din värme som får det att brinna

Det brinner för dig,
För vår kärlek
Och för vår framtid

Utan dig är jag ingenting
Bara ett meningslöst kolli som väntar på döden
Jag kan inte sova,
Inte tänka,
Inte äta

Jag vill inte se på världens hemskheter om du inte finns där
Och jag vill inte höra världens oljud utan din tröst

Med dig existerar inga hemska tankar,
Inga syner är för mycket för att klara av,
Inga skrik i natten kan skrämma mig

Jag älskar dig för den du är
Och du älskar mig för den jag är

För allt detta,
Älskar jag dig mer än ord om kärlek räcker till för




Fri vers av ipaintthestars
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ipaintthestars
ipaintthestars