Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är skört










Livet är

Lika skört

Som ett höstlöv

Det faller ned

Rakt ned på

Den hårda marken

Och förmultnar

Och dör




Fri vers av Fånga dagen
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-07 20:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja så sant som du skriver
livet är skört
2008-08-07

  Regular
En sanning som jag tror vi alla ibland tar för lätt på...
2008-08-07

  friheten
Gillas den!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen