Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde

Om jag kunde så skulle jag ändra

på allt som gick fel i mitt liv

Ändra på alla felaktiga beslut

och rida ut och över rädslans maror

Om jag kunde så skulle jag vilja få leva

 om en del av mitt liv igen

Om jag kunde skulla jag fånga

upp alla ögonblicksbilder som var ljuva

Om jag kunde så skulle jag ta bort allt det hemska

jag uppleft och radera det ur mitt minne

Om jag kunde så skulle mina föräldrar förändras

och bli såna som jag önskade att dom var

Då skulle jag inte inte vara där jag är i mitt liv nu

Jag skulle vara på ett helt annat ställe

än detta  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-07 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen